İyi Tatiller...

İyi Tatiller...

22.01.2022 329

Sevgili Öğrenciler, Değerli Meslektaşlarım

Eğitimin temel merkezi okuldur, sağlık açısından tüm önlemlerimizi alarak özlemle başladığımız 2021 - 2022 eğitim öğretim yılımızın birinci dönemini bugün tamamlıyoruz. İki yıl aradan sonra yeniden karne heyacanını beraberce yaşıyoruz...hepinizi yürekten tebrik ediyorum....Öğretmenleriniz olarak sizleri çağın yeterliliklerine göre yetiştirmeye gayret gösterirken çeşitli projeler, materyaller ve etkinliklerle eğitim sürecini zenginleştirmeye çalıştık. En temel amacımız Sorgulayan, araştıran, bireysel farklılıklarının bilincinde ve özgüveni yüksek, ülkesine sahip çıkan, geleceği inşa eden nesiller yetiştirmek olmuştur.

Bu kutlu yolda en büyük güç ve kaynağımız

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" dediği öğretmenlerimizdir. Bu vesiletle değerli MeslektaşlarımaÖğretmenlerimize,tüm dünyayı etkileyen Pandemi koşullarında çocuklarımız için gösterdikleri çaba,  emeklerindendolayı öğrencilerim adına teşekkür ediyorum... Öğrencilerimizin içindeki yetenekleri, güzellikleri ortaya çıkararak yeni değerler kazandırdınız. Bu dönemi başarıyla geçirdiysek sizlerin sayesinde olmuştur.

 

Sevgili Öğrenciler,

Sizler bizim güçlü yarınlarımızsınız. Öğrencilerimizi geleceğe hazır, mutlu bireyler olarak görmek bizler için en büyük ödül olacaktır. Bunun için gerekli olan başarı birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir olgudur. Bu yolda sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir. Ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı kaçınılmazdır.
            Başarılı olmanın belkide en önemli aşaması kendine güvenmedir.

 

Dönem boyunca gösterdiğiniz çabanın bir belgesi olan karnelerinizden hareketle eksiklerinizi belirleyip kendinizi yenileyeceğiniz kısa bir mola zamanı.

Evet..Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bütün bir dönemin yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Aslında her gün ve her an yaptığımız işi değiştirerek de dinlenebiliriz. Bunun için tatil süresince sizi dinlendirecek ve eğlendirecek aktivitelerin yanı sıra zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye etmelisiniz. En önemlisi kitap okuma alışkanlığını edinmenin yollarını aramalısınız. Çünkü okumak, problemlerin ve sıkıntıların kaynağını kurutur

Her kitap yeni bir dünyadır; hepinize farklı dünyaların kapılarını kitaplar ışığında araladığınız, huzurla geçireceğiniz bir tatil diliyorum. Varlığınızla renklenen okullarımızda heyecanla sizleri bekliyor olacağız.

 Sağlık dolu bir ara tatil geçirmenizi diliyorum.

Okul Müdürü

İbrahim ALTUNTAŞ

 

9.Sınıflarda EBRAR SÜMEYYE AKYAZI 91,85 ORTALAMA

10.Sınıflarda SUDE ŞEN     98,80 ORTALAMA

11.Sınıflarda SEHER ASYA ALBAYRAK  97,81 ORTALAMA

12.Sınıflarda ELMAS ÖZTÜRK 95,30 ORTALAMA İLE BİRİNCİ OLMUŞTUR.TEBRİK EDİYORUZ.

22-01-202222-01-202222-01-202222-01-202222-01-202222-01-202222-01-2022